15 de febrero de 2011

Brócoli, garbanzos e hijiki


Pues si! Estos platos son los que me gustan a mi: rico, sano, rápido y baratillo ;) y sobretodo se hace en un plisplás .

-Ingredientes:

1 brócoli
1 bote garbanzos cocidos
1 puñado de algas hijiki (dejarla en remojo durante unos 20 min para que se hidrate)
1 diente de ajo, aceite de oliva virgen y sal rosa del himalaya (o normal claro)

-Preparación:

Poner agua abundante a hervir y añadir el brócoli hasta que quede cocido (aprox unos 15-20 min), escurrir y reservar.

En una sartén poner el aceite con el diente de ajo picado muy fino y añadir los garbanzos, saltear unos minutos y añadir el brócoli, seguir salteando y echarle la sal y las algas.
Ya está! en serio que está muy muy rico

4 comentarios:

Natàlia dijo...

Zara!!
Aquest va ser el nostre soparet d'ahir, i boníssim!! El teu blog m'està fent la funció del Libro Gordo de Petete, fantàstic!
Molts ànims davant els moments complicats... pètons bonica!

Zaraida dijo...

Ains gràcies! Molaaaaaaa que agafis receptes ;) mooooooolt beeeeeeeee asiessss

Natàlia dijo...

Zara! Gràcies al teu blog he començat a cuinar després de 5 anys deixant aquesta tasca pràcticament en mans del líder de la manada! Jo t'estic agraïda, però crec que el líder encara més ,jejeje. Petonets!

Zaraida dijo...

Gràcies! quina ilu! si vols probar un dels plats més bons i sencills del blog per mi és la quische de puerro, patata y almendritas!